Ben je van plan om te verbouwen of bouw je aan een nieuwe woning? Dan weet je ongetwijfeld dat een goed ventilatiesysteem onmisbaar is in elke moderne woning. Kwalitatieve ventilatie zorgt niet alleen voor een gezond binnenklimaat, maar vermijdt ook schadelijke schimmels. Daarnaast zal ook je portefeuille tevreden zijn, want met een ventilatiesysteem daalt je energierekening en zie je de waarde van je woning de hoogte in schieten! Deze voordelen zijn allemaal mooi, maar stellen weinig voor als je ventilatiesysteem een hels lawaai maakt. Gelukkig zijn de ventilatiesystemen van Decotivo fluisterstil. Wij vertellen je hoe dat komt.

Ontdek het fluisterstille ventilatiesysteem D

Bij Decotivo bieden we het geruisloze ventilatiesysteem D aan. Dit systeemzorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en voert de vervuilde lucht af door middel van twee ventilatoren. Decotivo maakt alleen gebruik van de meest hoogwaardige ventilatoren die optimaal werken én uiterst stil zijn. Je ondervindt dus geen geluidshinder, maar geniet wel van optimale ventilatie. Benieuwd hoe het nóg stiller kan?

Een geruisloze combinatie met Mini luchtkanalen

Het ventilatiesysteem D zorgt samen met het Mini luchtkanalensysteem van Decotivo voor een uniek ventilatiesysteem. De montage van de Mini luchtkanalen is zeer eenvoudig, maar dat is niet het enige voordeel van dit slimme logistieke concept: het systeem transporteert de lucht door je woning zonder enig geluid!

Geluidsoverlast van buitenaf is verleden tijd

Wanneer je voor een degelijk ventilatiesysteem kiest, kun je je ramen gesloten laten. Open ramen laten de temperatuur in de kamer niet alleen flink zakken, maar laten ook nog eens storende omgevingsgeluiden binnen. Wakker worden door een blaffende hond of een vuilniswagen die voorbijrijdt? Dat is voorgoed verleden tijd met een ventilatiesysteem D. Terwijl jij geniet van een perfect binnenklimaat, zorgt dit systeem voor de aanvoer van verse buitenlucht. Die lucht passeert eerst een geluiddempende unit. De unit verspreidt de frisse lucht vervolgens via de stille Mini luchtkanalen naar de droge ruimtes van je woning zonder dat jij hier enige geluidshinder van ondervindt.

Over deze blogpost

Labels: