Bij een industrieel interieur denk je waarschijnlijk meteen aan grote lofts met hoge plafonds en bakstenen muren. Maar deze trend is niet alleen weggelegd voor gigantische ruimtes. Ook jij kunt inspiratie halen uit de look van fabrieksgebouwen en pakhuizen om je huis om te toveren tot een moderne woning met een stoer karakter. Met deze tips ben je alvast goed op weg om indruk te maken met jouw industrieel interieur.

Stoer en stevig

De industriële look kom je overal in huis tegen. Meubelontwerpers zetten de laatste tijd sterk in op deze trend en creëren onbewerkte houten tafels, stalen kasten en accessoires in ruwe materialen: stoer is hét codewoord! Wil je je hele woning onderdompelen in een industriële sfeer? Zorg er dan voor dat ook je radiatoren passen bij dit type interieur. Decotivo is helemaal mee met deze nieuwste trend en heeft heel wat radiatoren die perfect aansluiten bij een ruwe look.

Stalen radiatoren

Om de ultieme industriële sfeer te creëren, is het belangrijk dat je de juiste materialen kiest. Stalen radiatoren passen helemaal in een ruige omgeving en geven je industrieel interieur nét dat tikje meer. Kies bijvoorbeeld voor de strakke vormgeving van de Quatre Plus, een echt icoon! De minimale tussenruimtes geven deze radiator een robuuste look. Wil je liever een industriële sfeer met een vintage look? Dan is Vera de ideale radiator. Deze verwarming heeft een retro stijl, mét hedendaagse topkwaliteit. De Vera is ook beschikbaar in transparante coating. Hierdoor wordt het robuuste karakter nog meer geaccentueerd.

Kies donkere kleuren

Tot slot speelt de kleur van je radiator een rol in het bepalen van de juiste industriële sfeer. Donkere muren creëren een ruig en toch warm interieur. Durf ook voor een radiator in een donkere kleur te kiezen, zodat je verwarming past in het geheel. De meeste modellen van Decotivo zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ontdek bijvoorbeeld de Kara in stijlvol zwart of trendy donkergrijs.

 

Over deze blogpost

Labels: