Plan je een renovatie van je badkamer of fantaseer je over een droomruimte voor jouw wellnessmoment? Dan heb je wellicht al nagedacht over de juiste kleurencombinatie om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust. Met zwart-wit zit je in ieder geval nooit fout, mits een goede styling. Wij geven je in dit artikel enkele tips om de beide kleuren stijlvol te combineren in jouw badkamer.

Waarom zwart-wit kiezen in de badkamer?

Je badkamer is een plaats die luxe moet uitstralen. Je wilt er kunnen genieten van rust en een ontspannen sfeer. Daarom denk je maar beter twee keer na over het juiste kleurenpallet in deze ruimte. Felle kleuren zijn er meestal niet op hun plaats, maar zwart en wit doen het wél goed! Deze kleurencombinatie lijkt misschien wat saai of kil, maar niets is minder waar. Dankzij de juiste accessoires creëer je met zwart-wit een moderne, gezellige badkamer. Om een koude sfeer te vermijden, raden we je aan om enkele warme accenten toe te voegen aan het interieur van je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een houten krukje naast het bad of een rieten wasmand naast de douche.

Kies eens een zwarte radiator

Wanneer je voor een badkamer in zwart-wit kiest, zal je waarschijnlijk de neiging hebben om een witte radiator aan te schaffen en deze op een zwarte muur te monteren. Maar waarom zou je dit niet omdraaien? Een zwarte radiator springt meteen in het oog op een witte muur en geeft extra power aan de ruimte. De echte durvers gaan zelfs voor een zwart geheel: een zwarte muur én een zwarte radiator zorgen voor een wow-effect! Kies bijvoorbeeld voor de Quatre Bad in diepzwart. Hang enkele spierwitte handdoeken op aan deze ladderradiator en waan je in een luxehotel!

 

Over deze blogpost

Labels: