Wat is er meer ontspannend dan een bad nemen in een lekker warme badkamer? Of na een deugddoende douche naar een heerlijk voorverwarmde handdoek grijpen? Je radiator zorgt ervoor dat je badkamer steeds de gewenste temperatuur heeft, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat je verwarming in je interieur past. Ontdek waarom een aluminium radiator perfect aan al die eisen voldoet en dus de perfecte radiator is voor jouw badkamer.

Een radiator voor je badkamer? Kies aluminium!

Zowel de aluminium als stalen radiatoren van Decotivo hebben een zeer hoge warmteafgifte en zorgen ervoor dat elke kamer snel de juiste temperatuur bereikt. Beide materialen hebben hun voordelen en zijn geschikt voor alle woon- en werkruimtes. Zoek je een radiator voor een vochtige ruimte als een badkamer? Dan is een aluminium verwarming zeker een goede keuze. Het aluminium materiaal roest niet en past dus perfect in de natte omgeving van je badkamer. Daarnaast zijn aluminium radiatoren zeer licht en dus ideaal om tegen een tegelmuur te plaatsen.

Radiatoren met handdoekbeugel

Je wilt niet alleen dat je handdoeken snel drogen om een muffe geur te voorkomen, je wilt ook kunnen genieten van een warme handdoek wanneer je uit de douche stapt. De meeste aluminium radiatoren zijn verkrijgbaar met een handige handdoekbeugel. Zo’n beugel geeft bovendien een stijlvol accent aan je radiator. Zo lijkt het bij de Vista alsof de handdoekbeugels zweven!

Een aluminium radiator voor iedere badkamer

Wanneer je een geschikte radiator kiest voor je badkamer, bereken je het best eerst het volume van de ruimte. Kies op basis van dit volume een radiator met een geschikt vermogen. Zo ben je zeker dat je badkamer steeds een aangename temperatuur bereikt. Aluminium modellen zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens, zowel voor kleine als grote badkamers. Ook wat betreft stijl is alles mogelijk. Kies je voor vernieuwend en robuust met Stila of ga je eerder voor authenticiteit en elegantie met Carpa? Welk model je ook kiest, met een radiator van Decotivo creëer je een echt welnessmoment in je badkamer!

Over deze blogpost

Labels: